loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

Yardım

Yazar: EvdenYe.com Tarih :15.11.2020 18:09:19


Yardim Masasina Hosgeldiniz! (Sik Sorulan Sorular)

Ürünüm Ne Zaman Bana Ulasir?

Siparisleriniz, siparis tarihinden itibaren ortalama 2-7 gün içinde kargoya verilir. Siparislerinizi takip etmek içim üye girisi yaptiktan sonra "Hesabim" bölümünü kullanabilirsiniz.


Ürünüm Hasarli Çikti! Ne Yapabilirim?

Bazi ürünler sevkiyat sirasinda hasar görebilmektedirler. Bu tamamen sevkiyati gerçeklestiren sirketlerin sorumlulugundadir. Ürünlerinizi teslim aldiginizda mutlaka kurye görevlisi yaninda saglamligini kontrol ediniz. Üründe herhangi bir hasar tespit ettiginizde kurye görevlisine tutanak tutturarak tarafimiza geri iade ediniz. Ürün elimize ulastiginda gerekli degisim sirketimiz tarafindan yapilacaktir.


Satin Aldigim Ürünü Iade Etme Istiyorum!

Memnun kalmadiginiz ürünleri fatura kesim tarihinden sonraki 7 gün içerisinde tarafimiza geri iade edebilirsiniz. Geri iade sart ve kosullarimiz hakkinda detayli bilgi almak için alt kisimda bulunan Iade Sartlari baglantisina göz atiniz.


Kargo Ücreti Ne Kadar?

Kargo teslimat fiyatlari ortalama KDV dahil 4.9 TL'dir fakat bu fiyat bazen ürünün desi ve agirligina göre degisiklik gösterebilmektedir.


Sattilan Ürünlerin Garantisi Var mi?

Sattigimiz tüm ürünler ithalatçi veya imalatçi firma garantisi altindadir. Arizali çikan ürünlerinizi tarafimiza göndermeden önce Müsteri Hizmetleri alanindan yazili olarak bizimle temasa geçmeniz gerekmektedir.


Fiyatlariniz Neden Bu Kadar Düsük?

FirsatFestivali.com size günlük firsatlar sunan bir kurulustur. Firsat sitesi adi altinda hizmet verebilmemiz için gerçek anlamda kullanicilarimiza uygun firsat fiyatlari sunmamiz gerekmektedir. Tedarikçilerimiz ile anlasirken bunu kendilerine bilgilendiriyoruz ve onlara yüksek satis oranlari vadediyoruz. Böylelikle firsata sundugumuz ürünler çok fazla müsterimiz tarafindan ilgi görüyor ve daha az kar oranlari ile daha çok satis yaparak sürümden kazanç elde etmis oluyoruz. Böylece hem tedarikçilerimiz, hem sizler, hem de bizler bu durumdan memnun kaliyoruz.


Hangi Kargo Sirketi Ile Çalisiyorsunuz?

Gönderilerimiz Sürat Kargo ile yapilmaktadir. Fakat bazi durumlarda is ortagi kargo sirketimizin sevkiyat alanini kapsamadigi bölgelere (AT Disi) gönderilerimiz PTT Kargo ile yapilabilmektedir.


Kargom Suan Nerede?

Tam zamanli kargo takibinizi yapabilmeniz için lütfen Sürat Kargo'nun resmi internet sitesi olan www.süratkargo.com.tr adresine girerek Kargom Nerede butonunu tiklayip size verilen Evrak Takip Nosu ile gerekli takibi yapabilirsiniz.


Ürünüm Eksik Geldi! Ne Yapmaliyim?

Bu gibi durumlarda kesinlikle ürününüzü teslim eden kurye görevlisine tutanak tutturmaniz gerekmektedir. 

Talebiniz dogrultusunda kurye görevlisinin tutanak tutmasi zorunludur ve herhangi bir itiraz hakki yoktur. 

Tutanak tutturulmasi bu gibi durumlarda en önemli husustur. Sonrasinda üyelik hesabiniza giris yaparak bizimle Müsteri Hizmetleri sayfamizdan iletisime geçebilirsiniz.


Kargo Ücreti Ne Kadar?

Kargo teslimat fiyatlari ortalama KDV dahil 4.9 TL'dir fakat bu fiyat bazen ürünün desi ve agirligina göre degisiklik gösterebilmektedir.

Yorum Yaz