loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

Biz Kimiz?

Yazar: EvdenYe.com Tarih :29.03.2020 20:17:23
blog image

Yillarca çocuklarini birakacak yer bulamadiklari için çalisamayan ama çok becerikli olan kadinlarimiza nasil faydali olurum diye düsünüp duran girisimciler kafa kafaya verdik, 15 yillik E-Ticaret tecrübelerimizi de harmanladik ve bu platformu hayata geçirdik.

Elbette basta kafamizda soru isaretleri vardi "Insanlar tanimadiklari kisilerden siparis verir mi?" diye düsündük ama sonra dedik ki "Disardan siparis verdiklerinde yemegi yapan kisiyi taniyorlar mi?" cevap "Hayir" oldu. Sonra dedik ki (bu arada ne çok sey demisiz:)) "Bir kadinin evinde hijyen saglamamasi imkansiz disardaki en temiz yerden daha temizdir evlerimiz. Çünkü bizim kadinlarimiz vicdanlidir kendi çocuguna yedirmeyecegi seyi baskasinin çocuguna da yedirmez." Tabi henüz emekleme dönemindeyiz sizlerin katkilariniz ile büyümeye basladigimizda siparisleri yetistiremedigimizde gelen dönüslerden sikayet edilen asçilarimiz ile yollarimizi ayirmak zorunda kalacagiz basta söyleyelim sonra kimse kimseye kirilmasin.

evdenye.com ile ev yemegi ihtiyaçlariniz için ev temizliginde, ev sicakliginda, ev dogalliginda çözüm bulmaktayiz. Bir taraftan vakti olmayan herkesi muhtesem lezzetler ile bulusturuyor bir taraftan da kadinlarimiza evden çalisarak bunu kazanca dönüstürme firsati sunuyoruz. Saglikli ev lezzeti isteyen kisiler ile marifetli asçilari bir araya getiriyoruz. Üstelik komisyon ve her hangi bir ödeme olmadan.

Peki sistem nasil çalisiyor kisaca ona da deginelim;

Tüm Türkiyeden aramiza katilmak için öncelikle sitemizde yer alan Giris yap/Kayit ol kismindan girip kayit olmaniz gerekmektedir??

https://www.evdenye.com/join/?type=chef

Cep telefon numaraniz veya mail adresiniz ile kayit olduktan sonra size özel sayfaya girip ürünlerinizi ekleyebilirsiniz. Bulundugunuz çevrede elden teslimat yapip tüm Türkiyeye kargo ile gönderim yapabiliyorsunuz. Gönderdiginiz ürünler müsteriler tarafindan oylanacaktir.

Tüm bunlar Için her hangi bir komisyon, ücret ödemiyorsunuz sistemde kalmanizin TEK KURALI; gönderdiginiz ürünlerin hijyenik ortamda hazirlaniyor olmasi ve sikayet gelmemesi olacaktir. Saglik ve afiyetle...

Yorumlar
Kader Gokce @ 21.02.2021 23:52
Biz Kimiz?

Emellerinizden dolayı tessekkür ederiz harikasınız

Zeynep Doğan @ 03.07.2021 08:20
Biz Kimiz?

Ödeme ne şekilde olacak

EvdenYe @ 07.07.2021 08:00

Merhaba, ödeme siz ve aşçımız arasında iste kapıda ister havale-eft şeklinde olmaktadır. Siparişleriniz özel kurye ile teslim olmaktadır.

Yorum Yaz