loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

İlk Buluşmada Yenmemesi Gereken 10 Karizma Bükücü Yiyecek!

Yazar: EvdenYe.com Tarih :10.12.2020 13:11:24
blog image

Yemekler bazen telaffuzu, bazen yazilislari ile havamizi bir anda söndürebiliyor, bizleri Youtube?da, Google?da arastirmalara sevk edebiliyor.

Hele bir grup var ki onlar en fenasi: Ilk bulusmada, agza yüze bulasan, müstakbel sevgiliyi bir anda kutuplardaymisçasina sogutan yemekler?

Özellikle kadinlar: Envai çesit salata

Sezar sos yaramazdir; agizdan akabilir. Salatanin otu, baharati dislerin arasinda kalabilir. Kocaman marul yapraklari agza tikistirilirken pek de zarif görüntüler olusmayabilir.

Asya beklesin: Susi

Asya'nin sevgilisi susiyi tercih eden, hele ki o havali chopstickleri kullanmayi becerebilen insan nasil da karizmatik görünüyor degil mi? Ancak ya düserse? Gönül razi degil!

Nasil yani: Mumbar dolmasi ya da sirdan

Normal hayatta senede 1 kez yediginiz o yemekleri, o sakatatlari ilk bulusmada yemekte israr niye? Hele sirdan gibi görünüsü de garip yemekleri yiyerek karsiya yanlis sinyaller vermeyin.

Romantizm sabaha: Simit

Disler ve susam? Fonetik olarak romantik tinlasa da, hayir degil. Gidenin ardindan bakakalmamak için, simiti farkli zamanlara sakliyoruz.

Sen bana biraz tombul: Kumpir

Malzemesine dolgun, tombul bir kumpir lezzetli olabilir. Ancak tek kasiga sigan dünya kadar malzeme disaridan biraz kötü görünüyor; kabul edelim.

Düsman basina: Spagetti

Hele bir de spagetti bolognese ise... Hüpletmek bir dert, çatala dolamak ayri dert. Bir de sallanan spagettilerden yag akiyor, kiyma akiyor; ilk bulusmanin heyecani eklenince kiyafette kalici hasar garanti gibi bir sey.

Küçük olursa olur: Hamburger

Mini atistirmalik hamburgerler olur belki, ancak o kocaman, agza sigmayan, bol sulu hamburgerler olmaz. Dünyayi yiyecekmissin ambiyansi ile ilk randevu romansi birbirine uymuyor.

Off sarimsak: Islak hamburger

Yemesi dünyanin en basit islerinden bir tanesi olsa da, yedikten sonra agizda kötü kokular çok muhtemel. Sevgili adayinizi bayiltmamak için islak hamburgerler yalniz gecelerde kalmali.

Kasikla da olsa: Manti

Çeneye dogru akmasi muhtemel kirmizibiberli yag ve onun peçetedeki iç kiyan lekesi? Sarimsaga gelmeye gerek bile yok.

Açikliyoruz: Tavuk döner

Ilk bulusmada yüzlükler harcamaya gerek yok elbette ki. Ama maksimum 10 lira tutacak tavuk döner de biraz ucuza getirmek demek. Ilk bulusmada tavuk dönere ?bizimle degilsin? diyoruz.

Yorum Yaz